Lönen

Jag har fortfarande inte fått kjn lön och börjar bli lite smått irriterad.
Så vad hittar jag på en tisdagkväll som denna? Jo jag har varit och kikat på tyg till min balklänning ch funderar på ell lilaaktigit jättefint så jag får se om det blir det. Visar tyget när jag köpt det! Jag har ckså hunnit rida och nu sitter jag här och ska fixa en dagens outfit snart. Övrigt då, jo internet va helt död hela dagen igår jag vet inte vad som är fel. Vi har fiber så det borde fungera. Hm.

I lördags var jag på Ikea och det är alltid lika mysigt. Man tror att man ska köpa massor men när man väl kommer dit så kommer man hem med några doftljus. Nåja, det doftar ju fint hemma nu iaf.



Randig tröja från HM, Kavaj från VILA, jeansleggings från Veromoda + ett par låga tygskor.

Lugnet


Saknar fjällen


Skulle vara helt underbart att komma tillbaka till den friska luften och lugna miljön, men istället kör jag hårt i skolan. Det är ju sista rycket nu. Sen studenten. Sommaren är nära också, sola och bada.

Hej igen bloggen

Äntligen kan jag lägga in bilder i bloggen igen! Har inte fungerat på länge så jag har inte haft någon skrivargllöd i veckan direkt. Jag tänkte uppdatera lite snabbt om vad jag gjort i veckan.

Igår var jag ledig från skolan och var med hästen till Sundsvall på en privat klinik så en duktig veterinär fick kolla på hästen. Det var inget allvarligt fel utan han ska vila i 2 veckor till sedan borde han vara bra. Om inte åker vi ner igen.
Ihelgen hände inte så mycket, var bara en lugn helg.


Dagens outfit. Jeans från Bikbok, Tröja från Vero moda

Dagens outfit

Har varit på skolan idag, hade inte så mycket att göra så jag åkte hem tidigare.
Har bkat en tid på kliniken nästa vecka, ska kolla upp hästen. Känn bra, men tråkigt såklart om det är något allvarligt.

Blir ingen dagens, går inte att ladda upp bilder. Jag blir galen snart.

Ambulans

Igår var jag chaufför, var med syster och häösade på pappa. Finns inte så mycket mer att säga. Idag därimot var ingen rolig dag. Jag åkte och kollade på min träning och hästarna hoppade super. En tjej ramlade av och fick ta ambulansen till akuten så jag hoppas det gick bra. Det är inte roligt att åka ambulans.. Det säger jag av egen erfarenhet.

Kommer bilder senare

Dator

Datorn har inte funkar som den ska så har inte bloggat på 2 dagar. Så kan det gå ibland. Jag var som sagt ut igpr på Plattan, eller Liquid som det heter nu när dom bytt namn. Det var väldigt mycket folk och jag hade faktiskt väldigt roligt!
Först på eftermiddagen var jag hos Kicki min syster och käkade där och hade allmänt mysigt. Vid 21 drog jag vidare till Daniel och Ak, likaså där var det trevligt. Sedan gick vi ner på Liquid. Tog inga bilder, glömde helt enkelt bort det i stundens roliga.


Baka kaka

Nu har jag bakat chokladmuffins, mums vad goda dom var!




Mumsigt

Snart bär det iväg

Nu är det en ny dag igen, vad fort tiden går! Snart kommer Natta och hämtar mig men först ska jag blogga lite. Ikväll ska jag¨på plattan på 100-dagars. Blir skoj! Jag tror att jag ska ha på mig en svart tights tubklänning och ett par svarta höga pumps med paljetter. Ojdå, min skjuts är här. Hinner inte mer. Puss på er!



Jag har förresten budat på ett par sådana här på Tradera :) Lycka till till mig!

Skolan

Imorgon börjar jag 09.00. Vad skönt att inte börja så tidigt. Jag ska åka med Nathalie in till stan. När jag slutar ska vi även gå på stan en sväng samt träffa min syster och hämta kameran hos henne! Äntligen! Har inte haft den sen i fredags.




Efterlyser fortfarande ett par paljettights, så sjukt snygga!


Råttan

Jag måste bara berätta vad som hände när jag var i stallet för någon dag sen. Vi brukar inte ha å mycket råttor springandes i stallet. Men den dagen var den en liten rackare som sprang omkring. Viskrattade lite och la ut en råttfälla för kul bara. Trodde ju aldrig att vi skulle fånga stackaren. Men så rätt som det är ringer Matilda när jag gått hem och sa att vi fångat den. I benet! Stackarn! Jag gick tillbaka till stallet och där va den. Sjukt söt var det och fast i råttfällan med bakbenet. Vi försökte få loss fällan från den och lyckades efter ett litet tag. Den hade brutut benet och vi fick avliva den (Läs: björn).


Han ville inte sitta still så det blev lite suddigt

Lite mer från Ulvön

Jag visade lite bilder i ett tidigare inlägg från Ulvön. Här kommer några bilder på hur det ser ut ere i hamnen på dagen.


Nedanför hotellet



Hotellet



Havet är alldeles bakom husen till höger



Fint va?






Ingenting

Idag känner jag mig tom. har ingen aning om vad jag ska skriva om. Kan ju säga att ja sitter och kikar runt lite. Klickar hem lite rea, det enda jag har råd med i mars månad. Har inte min kamera heller så finns inget roligt att visa.


En bild från förra året någon gång


Koder?

Idag har jag bara käkat en frukt. Känner mig lite illamående. Vet inte varför men jag hoppas att det blir bättre fram mot kvällen :) Sitter och försöker fixa med en annons men det går inte så bra. Jag har inte så duktig på sånt. Nåja jag får försöka ett tag till nu..

Kvällsmys

Nu sitter jag här medans Anders kollar på mythbusters. Jag har ingen lust att se det. Tänkte snart gå och göra några rostade mackor och något gott tee till men först en snabbdusch, kanske man får sällsis om man har tur. hehe. Blir en mysig lugn kväll framför TV:n.




En sådan här skulle jag vilja ha. Supersöt!

Arghh så det ryker ur öronen, nästan iallafall

Jag glömde min kamera igen! Hur glömsk får man vara då? Vad less jag blev när jag insåg det. Blev snabbt glad igen när jag skulle åka hem och Natta ringer och säger att hon är i stan så jag kunde åka med henne hem. Jag har ingen bil den här veckan minsann och det betyder tidiga buss-mornar och sena-buss kvällar..Nåja. 

Idag på skolan har vi fotat lite analogt som vi sen ska framkalla, vi har det som projektarbete och det är riktigt spännande. (när det inte är svinkallt ute och vi håller på att frysa ihjäl när det blåser) Men när våren kommer blir det finfina bilder!

På tal om ingenting så hittade jag några bilder från Ulvön i somras. Vi har åkt dit varje år på de såkallade "Ulvödagarna". Förra året hade vi även en stuga där och min syster hade 2 stugor så det var fullt ös. Så att säga.



Min snygga syster i något onyktert tillstånd med mig och Anders bakom


Se så brun och fin jag var




Såhär kan det se ut när vi sitter på eftermiddagen och förfestar lite innan vi går ner till hamnen där resten av folket befinner sig. Lika mysigt där varje år. Bad och sol på dagen. Lite fest på kvällen :)  

Hemma och trött

Men jag får inte sova för jag ska till Pållen nu jag. Men lika glad är jag för det :)

Skolan

Nu sitter jag här igen på skolan och slutar snart. Vid 14.00 för att vara mer exakt. Mår faktiskt inte så bra idag så det ska bli otroligt skönt att komma hem och kanske sova en stund. Hoppas också att vetrinären kommer och kollar på Majjens ben idag då han inte mår bra än. Jag kanske ska försöka hitta lite bilder här på min användare på skolan.. Om jag nu har några. Kanske har några från min fotokurs.

Här är iaf ett litet schema över veckan som kommer:

Tisdag: Skola som vanlit till ca 15.00. Sedan hem och kolla på min träning som jag inte deltar på pga hästens skada.
Onsdag: Skola igen till 15.00. Sedan blir det bara en slappardag. Vad skönt. Ska också knalla (läs: ta bilen) ner på posten och hämta ut ett paket som jag faktiskt inte har någon som helst aning om vad det innehåller.
Torsdag: Vi har någon slags utbildningsdag här på skolan och det kommer folk från olika platser i sverige och visar olika högskolor mm.
Fredag: Vi som tar stutentren i vår har 100-dagars på Plattan så dit kanske jag ska.
Lördag: Om jag inte minns fel så ska jag vara chaufför då.. Det är också Perträning i helgen. Det är en tränare som kommer fårn sthlm varje månad och tränar oss. Jag ska ju dock inte vara med. Men jag ska nog åka dit och kika iaf.
Söndag:  Perträning. Inget mer planerat.

Hittar inga bilder men kommer massor med blder ikväll :)
Vad hittar ni på i veckan?

Män som hatar kvinnor

Vi skulle se den i lördags men det blev inte så. Vi var hos kicki istället och kollade på Punisher. Den var rätt bra faktiskt, lite overklig men sånt gillar ju jag så. Sitter på skolan nu och har Kulturhistorisk fördjupning.. ¨Ganska intressant men just nu har jag tappat lusten til att göra något överhuvudtaget. Måste ta tag i allting nu innan det är försent. Det är ju faktiskt bara ett par månader kavr nu till studenten. Pirrigt!


Lets dance

Jag hann inte se på Lets dance i fredags men jag brukar faktiskt följadet. Såg på reprisen idag.. Nicke åkte ut. Jag som verkligen ville att han skulle vinna för både han och Mojjes skull.



Men så är det. Nu får jag hoppas att Morgan eller Magnus vinnet. Jag tycker nämligen inte om Laila.


P.S Jag har min kamera hos min syster än.. Kommer bilder imorgn från helgen. D.S

Tacotallrik och bowling

Igår var jag min sytser och 9 tjejer till från Näske ryttarsällsap ute och käkade middag samt bowlade. Vi i u-sek brukar göra det varje år :) var jätte trevligt! Vann faktiskt en gång när vi bowlade. Kom iofs sist andra gången men.. Kameran är glömd hos syster men jag visar bilder senare.

Hårfärgning på g

Nu sitter jag här med hårfärg i håret. Lite nervös att färgen inte ska vara fin. Ni vet ju att det är aldrig samma färg som på förpackningen. haha. Men jag har tagit en före bild så ska visa sedan hur det blev. Jag valde att bara ta en tning den här gången för att slita mindre på håret.

Mums

Nu sitter jag och mumsar på det här


Hårdbröd med philadelpia? ost paprika och sockerärtor. Nypressad apelsinjuice


På e4an mitt i natten

Hemma från jobbet och tänkte göra mig lite frukostlunch eftersom jag inte hann äta något imorse. Visar bild sedan på vad jag ätit :)

Jag måste bara berätta vad som hände mig igår vid 22 tiden när jag var påväg till pappa. Jagkör på e4 som vanligt och helt plötsligt står det en lastbil mitt i vägen med varningsblinkers på. Jag tänkte att jag kör sakta förbi.  När jag kommit förbi den ser jag en älg.. eller.. jag kollade igen. En häst. Lös på e4. Jag stannade såklart och klev av ur bilden. En tjej och en kille försöker fåmga en häst medan den andra hästen sitter fast i diket med snö upp till halsen typ. Jag tar hästen som sitter fast och tillslut får vi upp den. Med 2 livrädda hästar och ett rejält stopp på e4an får vi bort hästarna därifrån till ett lite lugnare ställe. Och där står vi.. vad ska vi göra. Två hästar och ingen ägare.. Vi ringde polisen iaf och dom kom dit. Tillslut ringde vi runt lite och hittade ägaren efter 1 timme. Vi gick flera km med hästarna och lämnade dom på travbanan där ägaren hade sina hästar. Ojoj vilken natt alltså..

Hej allihopa!

Jag har nyss kommit hem från stan och har svarat på alla kommentarer jag har fått under dagen. Tror ni inte att jag råkade redera dom istället för att godkänna. Förlåt så mycket :) haha jag är en klant!
 
Har också hunnit vara hos Nathalie en sväng idag. Här är en av hennes söta hundar. Den andra ville inte vara med på kort.


Visst är hon söt lilla Lisa?


Dagens outfit


Dålig kvalitet.



Dålig kvalitet



Kavaj: VILA
Linne: VILA
skor: Crispin

Ledig

Vad skönt det var att sova ut imorse. Nu ska jag hoppa in i duschen snart. Åka iväg till min kusin och sedan vidare in till staden. Snart kommer dagens outfit.

Gårdagens outfit

Eftersom jag hade lovat att lägga upp dagens outfit igår så gör jag det idag istället.

Jag blev så glad nyss. Min chef ringde och sa att jag är ledig imorgon JAAA! Då kan jag vara på stan hela dagen istället. Hur mysigt är inte det. Min kusin Nathalie sällskapar mig där. Sen ska jag nog möta upp min underbara syster på hennes lunch. har inte träffats på flera dagar och det är jag inte van vid.



Fodralklänning från Bikbok, Jeansleggings från Vero Moda, skor från skokanonen


Sygga klackar som är både billiga och sköna på vintern då dom inte är hala


Kamera

Jag hann inte lägga upp dagens outfit igår men tänkte jag skulle göra det nu ist.. Tror ni ite att jag glömde kameran hos pappa.

Igår stod jag och skottade och då sa min pojkvän sähär när han kom:

-Skottar du? :O
-Ja? vadåra?
-Cooolt..

Som att tjejer inte kan skotta eller?



Igår skulle jag ju käka grönsaker och dipp.. Blev inte så.. Gissa vem som kom med Ben&Jerrys.. Haha

Sorry

Kameran vill inte vara med. Måste byta batteri sedan när jag kommer till pappa kan jag fixa kvällens outfit.
Nu har jag bråttomt. Skulle vara hos pappa 21.00 och det tar 30 min dit. Klckan är 21.30 nu..

Tänndalen

Lite bilder från Tänndalen


Dålig kvalitet men dom var alldeles utanför fönstret


+
Vid hotellet. Där åt vi en riktig 3 rätter middag.



Fint på himlen


Och jag var glad såklart



I backen



Påväg hem och inte alls lika glad


Det var lite bilder från fjällen det. Nej men just ja, jag skulle ju duscha.

Hej och hå

Är i full gång här hemma. Har nyss kommit från hästen ( som mår bättre idag) och har hunnit äta. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan ska jag åka till min träning en snabbis, sedan ska jag till min pappa. Blir supermysigt! Sitter här och käkar lite "eftermatengodis". Mums vad gott! 

Mamma pikade mig vid matbordet:

Jag: Aaaaaj jag har ont i min tand!!!
Mamma: Mmmmmh du har väl ätit för mycket chips...
Jag: Neehee det har jag väl inte, jag äter väl inte så mycket chips.. (surar)
Mamma: Mmm.. för några påsar i veckan är väl lagomt..

Ok jag äter kanske 1 i veckan och det tycker hon är mycket. jag tycker det är lagom.

Hissa eller dissa chipsen? Jag HISSAR!


Vanlia potatischips ska det vara.


Nej, nu väntar en varmdusch!

Ursäka min barnslighet

Men hahahahaha. Jag måste bara visa en sak. Jag är säkert helt efter och alla kanske har sett den här roliga bilden men. hahahaha


Göteborgsvarvet. Han vägrade ge upp, sprang hellre nerbajsad.

Jobboutfit

Nu är jag hemma igen efter väldigt kort arbetsdag. Känns så himla skönt att få lte ledig tid att bara göra vad jag vill.
Ikväll ska jag som sagt åka till pappa och sova där tills imorgon. Kommer bli himla mysigt. Käka lite paprika, morötter och dipp kanske. Mumsigt och inte lika onyttigt som chips iaf. Inte för att jag är så hälsosam men. Roligt att jag skrev det när jag just kom hem från en promenad med Marielle. Gick ut och gick med henne efter jobbet.  Och jag tränar rätt mycket men äter desto sämre. Lägger ut en "vardagsoutfit" senare ikväll när jag duschat.


Här är min troligt fula jobboutfit. Håret uppsatt i en hästsvans.  Ser ni vad som står på texten på tröjan?

ja men typiskt

Jag börjar visst 10 idag. klantigt av mig. Här sitter jag då hos pappa med inget att göra fram till 10.00.. Jaja, jag har iaf kollat igenom massa bilder och nu ska jag bjuda på några av mina favoriter





Ak och jag för längesedan



Jag och min underbara häst Wazze som nu bor på Öland sommar 07



Mopeden hängde med ett bra tag där



Jag i Grundsjö sommar 07





Tvättade hästen på uppfarten


Några bilder, uppdaterar fler senare ikväll, den här datorn har nog jort sitt. Inte snabb alltså.
Men härliga bilder va? :)

Tisdag morgon

Ja, nu är det jobb som väntar mig, har ganska bråttom faktiskt. Jag ska visa mina jobbkläder när jag kommer hem. Det kan ju vara ganska spännande. haha. Jobbar som sagt till runt 12 beroende på hur mycket jobb jag har idag.

Jag ska också hämta pappas bil eftersom han är i Egypten så ska jag ha den ett par dagar. Ska sva hos pappa ikväll också så jag bloggar nog därifrån sedan. Jag var mycket hos min pappa när jag var mindre så det finns massa roliga bilder på mig om mina "barndomsvänner". Några av dom är fortfarande mna vänner. Andra inte.

Jag har inte ätit någon frukost så det får bli en yoghurt och en frukt idag i bilen. Lite stressigt men det får fungera.

Vad äter ni till frukost?



Veckan som kommer

Idag är det måndag så jag kan ju uppdatera er om hur min vecka kommer att se ut

Måndag: Har som sagt tagit det lugnt, sovit ut och varit med min vän och kusin Nathalie.

Tisdag: Jobbar från 08.00-12.00 sedan ska jag hem, kanske vila en stund. Bär sedan iväg på min träning som jag dock inte ska vara med på pga skadat häst.

Onsdag: Ledig, skööönt! Jag ska nog fara till min syster, knäppa lite kort på hunden. Sedan på kvällen hoppas jag på relax och sedan fara ut på krogen med några vänner. Blir mysigt!

Torsdag: Kanske lute shopping efter jobbet? Ja, det låter underbart!

Sedan har jag faktiskt inte planerat någon. Hegen blir nog lugn. Kanske ska man kolla på Lets dance nu när det börjar närma sig slutet och alla har blivit så troligt duktiga på att danca!



Niclas är fatiskt min favorit. Det var oroligt starkt gjort att ta över efter Mojjes starka insats. Vilken hejar ni på?

Kusinvitamin

Vart jag än far och flyger så finns det hundar- jag älskar hundar. stora som små. Glömde dock kameran igen. Vad är det för fel på mig?
- Inget fel. bara Glömsk kanske.

Jag hittade några nya saker som jag tvättat före användning ( brukar göra det- känns fräschare) som jag tänkte visa.


En tröja från Bik bok, grymt skön och ett oversize linne från VILA
 - det lär bli hett till mina lacktights, skinnjacka och ett par snygga klackar


åh nej!

Jag glömde kameran hemma så det blev inga bilder alls på den söta varelsen, synd jag vill så gärna visa er :)

Ja, och vad händer imorgon då? Någon mer med sprtlov? Jag ska nog sova ut iaf eftersom jag inte sovit ut riktigt på flera veckor känns det som. Kanske ska åka och hämta pappas bil (han är utomlands) han behöver den ändå inte. Sedan kanske man ska knäppa lite fina kort om vädret tillåter. Jag vill ha sol.

 
Idag känner jag mig glad

Dagens lista

Dagens diss:
Tjejer som har så otroligt dåligt självförtrende och behöver uppmärksamhet hela tiden. Det är bättre att försöka jobba på sitt självförtroende än att hela tiden säga "jag är så ful" "jag är tjock". Saken blir inte bättre! Så till alla tjejer där ute: Tro på dig själv, du klarar av mer än du tror!

Dagens hiss:
Min storasyster har köpt världens sötaste hund som jag bara vill ha! Han är så otroligt som och gullig. Som en liten mini-dobbermann. Tax,pinscher och gårdshund är han. Och han heter Crazy, passande. Han är galen. Men söt.


Jag ska träffa min syster ikväll. När jag kommer hem ska ni få se på världens sötaste hund.


Lite nytt från veckan som gått

Har ju som sagt fått tillbaka kameran nu och här är lite av det jag köpt i veckan (vissa saker är i tvätten) haha.


Kjol från VILA, skor från Crispin, smink + penslar från Make up store.
Härfärg från Kicks 


Väska från Crispin

Bröllop

Bröllopet gick jätte bra och dom var både jättefina. Sara hade en jätte vacker brudklänning ch maten var underbar. Kom hem vid 01.30 inatt, jag somnade på stört!

Det här hade jag på mig under kvällen:


Klänning från Vila



Kavaj från VILA och skor från Wedins

RSS 2.0