Make up store

Idag har jag varit och sminkat mig på make up store. Lika roligt varje gång. Valde lila skuggor med inslag av svart den här gången, supersnyggt! Jag köpte med mig löspuder, primer och enpuderborste hem! Det hela gick på nästan 1000 kr men som tur var så hade jag ett presentkort på 500 sm jag fått av pappa :)  Visar allt sen ikväll när jag får kameran om jag får tillgång till dator!

trötter

Nu fick jag ett infall och började lcka håret, blev fint men kan ju inte visa det eftersom min kamera inte är hemma. k nu tjatar jag om kameran men jag är så less. haha. I-landproblem.. Jag ska inte klaga :)

Nu kom jag på en sak jag glömde att köpa igår, strumpbyxor! Måste komma ihåg det.


Jag letar förresten också efter ett par sådana här paljettights. Dem finns ingenstans. Jag fick ett tips m att dom fanns på BIk bok men frågade där och nej, dom finns inte  övik iaf. Men jag ger inte upp hoppet..


Skinnjacka

Den här är så snygg.Fast jag ska nog satsa på en brun. Jag har nämligen redan en svart samt en grå skinnjacka fast i andra modeller.


Mobilsmycke och Porsche

Jag köpte ett mobilsmycke idag, satt fast det på mobilen och när jag kom hem var det redan trasigt.. buhu det kostade ju hela 10 kr. Men jag blev ändå ledsen det var jätte fint. En döskalle med strass på. Det levde inte många timmar må jag säga.

Åh, jag längtar tills jag får ta fram min bil till sommaren. Jag fick en bil när jag fyllde 19 i Januari. En porsche 928 s 81a. (Jag har nästan lärt mig det utantill) Jag ska bara besikta sedan ut på vägarna brum brum. Kanske ska knäppa några bilder på den? Den står i garaget och jag gillar att kolla på den ibland. Kanske smeka lite ;)

Dagens låttext

I got breast implants
paid by my boyfriends
I got a botox injection under my skin
I only pay with sex but i don't let em in

I got fake nails
don't answer e-mails
I am a silicon valley walking on two legs
what's the price of the world i can write a check.


21st century digital girl

Kameran är borta än

Idag hart jag varit i Kramfors på Dollarstore med Nathalie för att shoppa loss lite. Jag hittaade lite borstar till sminkväskan, Nathalie hittade desto mer! En överfull kundvagn. Vi åkte in till stora centrum och åt på det enda matstället vi hittade, sedan hitta vi Crispin, den enda skobutiken dom hade. Iaf som vi hittade. Jag hitta ett par skor och en jätte fin väska, båda för halva prislappen. Jättenöjd är jag!

Förutom det har jag varit i sklolan också, gick ner en sväng på stan, köpte nödvändigheter som hårfärg, ny mascara(blueberry) och lite annat smått. Köpte också ett par skor på wedins och en liten kavaj från Vila. Visar alla grejer när jag får kameran! Hppas på ikväll.

Och förresten, igår köpte jag 3 för 200 på vila. ( jag tog 2, Marielle 1) Visar det sen också!

Klockan

Klockan som visas på sidan av min blogg går en timme för sakta, det måste jag fixa. HAHA så ingen kommer försent och det är mitt fel.. vore lite roligt ändå.

Blondinbella

Isabella skriver meddelar nu i sin blogg att hennes blogg inte kommer stängas ner på fredag, det hela är bara en bluff! Vi får se på fredag vad som händer!


Bikini

De här bikinisarna vill jag bära i sommar. Har inte hittat någon snygg baddräkt som fallit mig i smaken men så fort någon dyker upp så visar jag!



Hur snygga är dom inte? Älskar den bruna och rosa. De modellerna passar mig perfekt! Passar nog alla som inte har så stora bröst;) Alla bikinisar kommer från HM.

Härliga värme

Idag är det sol och plusgrader, kan man bli lyckligare? Detgår mot vår (hoppas jag) och då är det dags för vårkläder. Äntligen får jag plocka fram alla fina skor och såååå som jag har längtat efter skinnjackorna! Nu är det kanske inte så jäääätte länge kvar iaf! Snar får man skippa vinterjackan och vara mer lättklädd.




Fettisdagen






Härligt med semlr idag! Mumsigt!

Är det fest eller?

Nej det är ju inte det i helgen heller. Åh, jag vill ut ut ut. Känns som jag har suttit hemma i flera månader och degat utan att göra något! Det måste det bli ändring på!


En ganska osmaklig bild på mig från nyår hos bästa syster!

Nu är jag ganska nöjd

Har fixat lite med designen, hnu är det bara headern jag ska byta ut igen ( blev inte riktigt nöjd med den).
Idag har jag varit hemma från skolan då jag försövde mig och missade bussen jag skulle ta. Det gick en buss 12 också men jag tänkte att det gav ju ingen eftersom vi skulle kolla på film på Folkan kl 12 och jag skulle inte hinna.Men då skriver Marielle och säger att det var film nästa månad, lärarna sa fel. Skönt att vara hemma i solen iaf. jag ska snart ta en sväng med hästen i värmen.

På lördag ska vi på bröllop, väldigt kul med tanke på att jag aldrig varit på bröllop. har köpt en fin klänning som går i silver som jag ska ha. Och anders kommer ha en silverrandig slips, blir fint ju :) Ska knäppa bilder när jag får kameran. Har fortfarande inte fått den och jag börjar bli arg!


Therese Jag och Ida
Är riktigt soligt och fint ute så det blir en bild från våren 2007 tror jag det är

Fint till bloggen

Jag glömde att säga att min desing förmodligen kommer vara klar ikväll. ag längtar tills min blogg blir mer personlig än det är nu, fy så tråkig den är.


arg

För min kamera har jag inte fått tillbaka än, men jag hoppas jag får den imorgon. jag vill ju visa alla roliga bilder och visa lite kläderoch så.. På tal om kläder så ska jag desina om ett plagg från second hand. är det någn som har något förslag? kanske göra m en klänning. Men hur?


Funderar på att göra om den här tröjklännigen till en söt sommrig tubklänning, vad tror ni om det? Marielle får vara min modell!

Möten är det tråkigaste som finns

Ja iaf mötet jag var på ikväll. fast jag borde inte säga högt att jag tycker det är tråkigt eftersm det rör mig samt alla andra ryttare i Näske ryttarsällskap. Men jag tycker det är förbannat tråkigt att sitta och lyssna på massa saker som inte har med mig att göra (läs: som verkligen har med mig att göra). Jaja, tur att det bara är möte en gång om året. En till positiv sak med möten är att man oftast träffar en massa trevliga människor!

Imorgon är det skola som för säkert många andra. Sista terminen nu, jag får ångest, jag längtar till det verkliga livet utanför den lilla bubblan skolan. Läsa vidare? Jobba först? jag vet inte, det får tiden visa. Jag kommer sakna att träffa så otroligt myket människor varje dag. Många vänner har man fått och alla är underbara. Men dom allra allra bästaste vännerna kommer man hålla nära hela livet ut. Och dom som inte okmmer finnas kvar i med och motgångar var antagligen inte den man trodde från början.

Hur känns det för er andra sista årare där ute?


Therese och jag. Vänner så länge minnet minns. Bild från sommar 2008!

Blondinbella

 Roland Karlsson grundare till blogg.se överväger att "strypa" blondinbellas konto, Blogg.se har hamnat i en ekonomisk tvist med Spotlife.
- Som det är nu använder de vårt bloggverktyg illegalt, de är pirater.  säger Blogg.se.s grundare Roland Karlsson till Dagens Media

Justdeja!

Snart kommer min nya design upp! Hoppas på senare ikväll eller imorgon. Spännande!
uppdaterar senare!

Party mamma!

Har precis skjutsat min mamma till någon idrottsfest? tror jag det var. Hemma kvällen ensam, ganska skönt. Snart kommer Anders, och min kamera. Blir mysigt! Vi ska nog se på lite TV. Sen ska jag försöka få Anders att åka in till stanoch hälsa på Kicki. Det var längesen (läs: idag). Systeryster.


En bild på oss från fjälls! Mysigt! Bild lånad av Anna-Klara

Lägg märke till att han läser bilsport i fjällen. På semester!! Undrar om det är jag som är tråkig.. HAHA

Några av mina frisyrer de senaste åren


                               

Efter att jag blivit blond och klippt av mig håret insåg jag att jag passar mycket bättre i brunt långt hår. Så jag färgade tillbaka och började spara. Sedan April 2008 har jag inte klippt mitt hår något alls (toppat bara) bara färgat. Jag har en rödbrun färg i håret nu som jag är jätte nöjd med. Dock börjar färgen gå ur så jag måste beställa tid hos Alex för att fräscha till det. 


                                                                  EmmaLinne

Kissie

Ja, min kamera kom inte hem igårkväll. Vill ha mina bilderfrån fjällen! Och mina presenter. Jag hoppas veeeerkligen den kommer ikväll.

Jag har funderat på en sak, jag har läst på Kissies blogg som säkert mååånga andra att hon ska till Idrefjäll nu. Jag kan inte tänka mig henne i fjällen. Kan HON sporta, åka skidor? Hon tar väl inte ett steg mer än hon behöver, om det inte handlar om shopping då. Fast det kanske bara är Kissie. Alexandra därimot kanske är en riktig skidtjej. Vem vet?


Blondinbella blir avstängd?

Hon driver Sveriges största blogg - nu hotas Blondinbella av avstängning.
Orsaken: Spotlife, där Isabella Löwengrips pappa är ordförande, har hamnat i ekonomisk tvist med bloggjätten Blogg.se.



Spännande? fortsättning följer!

Latmask

Det är jag idag, har inte kommit mig iväg än. Men hittade riktigt fina kläder på asos som skulle vara riktigt snyggt till våren. Får se om jag klickar hem nåt plagg.


Dom här skulle inte sitta helt fel!

Tiden sprang iväg

Fredag igen då, hur skönt som helst. Jag ska snart springa ner till stallet och rida.
Ikväll ska vi nog åka och hälsa på Kicki men det blir inte så sent eftersom jag ska upp tidigt imorgon och jobba några timmar. Lördagen blir lugn också för på söndag åker jag ivåg på en träningstävling med hästen. Nu ska jag fika lite mackor och sen springa iväg.


Jag och Majjen på en liten tävling sommaren 2008


Tänndalen

Hej!

I helgen var jag, Anna-Klara och våra pojkvänner i fjällen. Det var hur härligt som helst med sol näst intill hela dagarna. På lördagen blåste det lite men vad gör det, jag hade ju kanske världens bästa sällskap så jag klagar inte! På lördagkväll var vi ute och t tre rättersmiddag på Hotellet i Tänndalen. Det var verkligen supermysigt. Dom långa bilresorna (som iofs var ganska trevliga) var helt klart värt det!



Jag och Anna-Klara i Tänndalen, kanske inte världens mest smickrande bild men härligt var det!
Jag och AK nästan längst upp på fjället. Härligt att man ser fjället i bakgrunden!


Jag fyllde ju år i Januari månad så jag fick två försenade presenter av henne, ett jätte fint halsband med en liten häst på. Och en tröja (klänning) med ryggurringning som jag letat jätte länge. Anna-Klara har en turkosaktig som jag tycker är jättesnygg, från Gina tricot. Den jag fick är från hm, jätte fin. Jag visar bilder imorgon för just nu är min kamera ute på vift.


RSS 2.0