Hemma

Nu sitter jag här hemma och ska snart till skolan. Känner mig inte ett dugg utvilad efter lvet, snarare tvärt om. Har gjort mer saker på lovet än vad jag gör när det är skola. Men nu börjar veckan om så det är bara nya tag.

Måndag: Skola och hppträning
Tisdag: Skola och dressyrträning

Det är det enda jag har plaanderat i veckan så här långt.

För ingen är den andre lik

Jag sitte hr och borde plugga ja för jag har massvis med saker att göra. Jag försöker börja skriva men orkar inte mer än en mening. Sedan sitter jag bara här igen. Så har det varit i flera veckor. Orkar inte göra något. Inte ens när jag tnker på att det är bara ett par månader till studnt. Mössan har kommit också. Klänningen håller på att sys. Men jag gör ingenting. Sitter här varje kväll. och vaje kväll säger jag till mig själv att ikväll. då jävlar, då jävlar ska jag plugga arslet av mig. Vad händer.. Ingennitng.

Har ju iaf fåt lite engelska gjort och det känns bra! Och just ja, deklarera måste jag göra också!



Studentmössan




Att gråta

Det är så konstigt ändå, när man väl har börjat gråta går det inte att sluta. Åh det är så skönt att riktigt lipa, sådär så man verkligen känner att man lever. Det känns mycket bättre att få ut alla dom känslorna ur kroppen. Jag har inte skrivit så mycket om känslor här i bloggen tidigare. Men det får jag ändra på, det här är ändå min blogg och jag bestämmer vad jag ska skriva. Idag har jag varit ledsen hela dagen, det är inte så konstigt. Det känns som alla skäller på mig idag, äh, jag kanske inte ska ta åt mig. Men det är svårt. Väldigt svårt. Nej va fan jag ska sluta klaga nu.

Imorgon kommer en ny och bättre dag, men sol hoppas jag. Lite sol på blekfisen jag skulle inte sitta fel.


Vänner

Ibland önskar jag att jag har en sån där vän som alla vill ha. En som man verkligen kan säga allt till. Och kan lita på.




trötter

Idag är jag riktigt trött, somnade tillochmed en stund när jag kom hem. Har varken ridit Majjen eller Maritza idag. Känner mig lite lat men ibland behöver man vila. Pp söndag förljer jag Carro till Timrå när hon ska tävla. Blir spännande, får andvända min nya klubbjacka också. Skitsnygg är den.

Har inte orkat ta någon dagens outfit idag. Har inte orkat någonting. Tror jag har lite av en klagodag. haha.
Hur mår ni idag? Trött efter skolan? Jobbet? Snart helg som tur är. Blir riktigt skönt. Förresten det är roligt att jag säger att det snart är helg då bara halva veckan har gått.



En bild från tidigare i veckan


Har också köpt lite nya saker idag. Bland annat en rödaktig hårfärg och en foundation.

RSS 2.0